Huifkartochten

Bij het Huifkarcentrum kunnen groepen genieten van een huifkartocht in het mooie Montferland en omstreken. We bieden verschillende routes aan. Klik hier voor de prijslijst en routes.

  • De 8-persoons luxe huifkar met koetsier

Genieten van het Montferlandse bos op een unieke en rustgevende manier? Dit kan met onze huifkartochten met koetsier. Een ervaren koetsier maakt met jullie een mooie tocht over zandpaden door de prachtige omgeving. Meer weten over de omgeving of het mennen met een paard? De koetsier geeft je alle informatie. En tussendoor geniet je van een stop voor een picknick in de natuur.

– Luxe huifkar met 7 zitplaatsen.
– Heerlijke kussens en een makkelijke instap.
– Hydraulische en mechanische remmen.
– De zeilen kunnen open en gesloten worden gebruikt. De huifkar kan winddicht worden afgesloten. En hierdoor geschikt voor verschillende weersomstandigheden.

  • Zelfkoetsieren met de 8-persoons luxe huifkar 

Heb je zelf veel ervaring met paarden of heb je zelf een men bewijs? Dan bieden we de mogelijkheid om zelfstandig op pad te gaan met een lief en betrouwbaar paard.

Op weinig andere plekken in de buurt is deze leuke en originele activiteit te boeken. Neem zelf de teugels in handen en maak een mooie tocht over zandpaden door de prachtige omgeving van het Montferland. Er ligt een prachtig bosgebied voor de deur van het huifkarcentrum met veilige wegen en leuke picknickplekjes in het groen. Het paard is gewend om naar je te luisteren en zal je graag van dienst zijn. De enige voorwaarde is dat je veel ervaring hebt met paarden. De koetsier legt je eerst het een en ander uit en helpt je veilig op weg.

  • Huifkartocht boven de 8 personen

We bieden in samenwerking met Stichting Belfjor een huifkartocht tot 20 personen voor 1 uur tot 2,5 uur voor €110,- per uur. Of een unieke paardentram voor grotere groepen vanaf 21 personen tot 40 personen voor €127,50 per uur.

De tocht kan geboekt worden in combinatie met het picknick of pannenkoeken arrangement. Of in combinatie met een gezellige feestdag op de boerderij met een lunchbuffet of warm en koud buffet.

Wanneer je enkel deze huifkartocht wilt boeken zonder gebruik van onze horeca of overige activiteiten dan verwijs we je graag naar www.belfjor.nl

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Huifkar achter een tractor

Altijd al in een huifkar willen zitten die getrokken wordt door een stalen ros? Dat kan! Deze feestkar kan in sommige gevallen handiger zijn dan een door paarden getrokken huifkar. Deze feestkar is ideaal voor groepsactiviteiten, zoals teamuitjes en/of familiedagen.

Let op: De huifkar kan bij ons gehuurd worden. Wij hebben geen eigen tractor. Je dient zelf de tractor te verzorgen met inzittende verzekering.

Translate »